Elan is dedicated to help you achieve your health and wellness goals, Elan therefore forges long-lasting partnerships with health care practitioners across disciplines and deliver nutritional solutions that work. Elan supplies a wide range of nutritional supplements worldwide that enable you to pursue a lean and healthy lifestyle.

Advice

WLSvital levert een breed assortiment aan voedingssupplementen die u in staat stellen om een slanke en gezonde levensstijl na te streven. Uw gezondheid is namelijk het allerbelangrijkst en staat centraal bij WLSvital. WLSvital is een jong en dynamisch bedrijf dat zich dagelijks inzet voor de kwaliteit van de producten en de perfecte individuele afstemming. Voor een verantwoorde keuze naar een nieuwe start met WLSvital!

Compass capsules

De Compass capsules zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass of mini gastric bypass (omega loop gastric bypass) hebben ondergaan. Bij zowel een gastric bypass als een mini gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam minder voedingsstoffen opnemen. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl. Na het ondergaan van een gastric bypass of een mini gastric bypass krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Compass capsules zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende vitaminen en mineralen aangeboden krijgt als aanvulling op uw voeding na uw gastric bypass of mini gastric bypass.

De Compass capsules van WLSvital zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen na een gastric bypass of mini gastric bypass. De dosering van de Compass capsules is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Compass capsules zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam.

Compass kauwtabletten

De Compass kauwtabletten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass of mini gastric bypass (omega loop gastric bypass) hebben ondergaan. Bij zowel een gastric bypass als een mini gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam minder voedingsstoffen opnemen. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl. Na het ondergaan van een gastric bypass of een mini gastric bypass krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Compass kauwtabletten zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende vitaminen en mineralen aangeboden krijgt als aanvulling op uw voeding na uw gastric bypass of mini gastric bypass.

De Compass kauwtabletten van WLSvital zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De dosering van de Compass kauwtabletten is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Compass kauwtabletten zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. De kauwbare tablet met frisse fruitsmaak vergemakkelijkt uw dagelijkse inname.

De Ferro vital tabletten zijn een noodzakelijke aanvulling op de Compass kauwtabletten om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan ijzer. Met oog op de smaak van de Compass kauwtabletten zit het ijzer niet verwerkt in de kauwtabletten zelf, vandaar dat u dagelijks 1 Compass kauwtablet en 1 Ferro vital tablet in zal moeten nemen.